Zeist,
29
augustus
2008
|
16:11
Europe/Amsterdam

Persbericht Aanstelling nieuwe directie

Benoeming CFO Achmea Beleggingsfondsen Beheer B.V.
 
Jacques Vervuurt (47) is per 1 september 2008 benoemd tot Chief Financial Officer (CFO) van Achmea Beleggingsfondsen Beheer B.V.. Hij volgt Job van Benthem (50) op, die deze functie de afgelopen drie jaren heeft vervuld.
De heer Vervuurt is sinds 1987 in diverse functies werkzaam geweest binnen de Rabobank Groep. Hij maakte vanaf 2001 deel uit van de directie van Rabobank Utrecht en Omstreken in respectievelijk de portefeuilles Strategie & Ontwikkeling, Bedrijfsmanagement (CFO) en Particulieren Retail. Deze benoeming is onder voorbehoud van goedkeuring door de Autoriteit Financiële Markten.
Deze benoeming volgt op de benoeming van Rob Becker (42) per 1 september 2008 tot directievoorzitter van Achmea Beleggingsfonsen Beheer B.V.. Hij volgt Rolf Hof (58) op, die met het oog op een soepele overdracht vooralsnog lid blijft van de directie van Achmea Beleggingsfondsen Beheer B.V.. Becker is sinds medio 2006 financieel directeur van de divisie Pensioenen van Achmea. Daarvoor was hij als partner werkzaam bij McKinsey & Company. De benoeming van Rob Becker is in een persbericht 29 juli 2008 van Eureko  namens Achmea Beleggingsfondsen bekend gemaakt. Deze benoeming is onder voorbehoud van goedkeuring door de Autoriteit Financiële Markten.  
 
Profielschets
Achmea Beleggingsfondsen Beheer B.V. is beheerder van beleggingsinstellingen en beschikt daartoe over een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten. Achmea Beleggingsfondsen Beheer B.V. is beheerder en tevens statutair bestuurder van Achmea Beleggingsfondsen N.V. Achmea Beleggingsfondsen biedt een breed scala aan beleggingsfondsen via de merken Centraal Beheer Achmea, Avéro Achmea, FBTO en Achmea. Het vermogensbeheer van deze fondsen is overgedragen aan de internationale vermogensbeheerder F&C.  
 
In de toelichting die geplaatst is op deze website kunt hier meer over lezen. U kunt de toelichting via onderstaande link downloaden:
 

Leusden, 29 augustus 2008
Achmea Beleggingsfondsen Beheer B.V.
De Directie​