Zeist,
14
november
2011
|
14:22
Europe/Amsterdam

Verantwoord beleggingsbeleid

Achmea Beleggingsfondsen N.V. stelt zich bij zijn beleggingen op als een betrokken aandeelhouder en voert daarom een verantwoord beleggingsbeleid. Meer informatie over dit verantwoord beleggingsbeleid kunt u lezen in het basisprospectus van Achmea Beleggingsfondsen N.V. en in het beleidsdocument, dat geplaatst is op deze website (u kunt dit document downloaden door te kiezen voor algemene informatie, opvragen informatie, Betrokken aandeelhouderschap).
Stemverslagen
De stemverslagen over het derde kwartaal 2011 van de Achmea Beleggingspools, waarin door de fondsen van Achmea Beleggingsfondsen N.V. wordt belegd, kunt u vinden door op onderstaande link te klikken of zijn te downloaden door bij "'MVO' te kiezen voor "stemverslagen derde kwartaal 2011':
Stemverslagen Q3 2011
 
Engagement
Naast de stemverslagen, is er voor de Achmea groep een rapportage opgesteld over de uitgevoerde activiteiten op het gebied van engagement over het eerste en tweede kwartaal 2011, waarin ook de beleggingen van Achmea Beleggingsfondsen N.V. zijn opgenomen.
Deze rapportage kunt u vinden door op onderstaande links te klikken of zijn te downloaden door bij "MVO' te kiezen voor Rapportage actieve dialoog & uitvoering.:
2011 Q1 Achmea samenvattende rapportage actieve dialoog en stemmen
 
Amsterdam, 14 november 2011
Achmea Beleggingsfondsen Beheer B.V.
De Directie